Edicioni i 18-të Turneu ndërkombëtar “Vllaznimi Cup 2023” mbahet nga data 25 qershor deri më 7 korrik – Shqip

by admin
Spread the love

Shoqata Vllaznimi në bashkepunim me Federatën Shqiptare Futbollit organizon edicionin e 18-të Turneu Ndërkombetar “Vllaznimi Cup 2023”. Turneu mbahet tradicionalisht zhvillohet nga 25 qershor dhe zgjatë deri më 7 korrik 2023.

Ndaj organizatori ftonë të gjitha ekipet e interesuara Shqiperia, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe vendet tjera Europiane që të jenë pjesë e këtij eventi sportive njëtri ndë tre më masovikët në Europë.

Ekipet e futbollit kanë të drejtë pjesëmarje me këto grup- mosha:

U – 9 datelindja 2014-2015
U -11 datelindja 2012-2013
U -13 datelindja 2010-2011
U -15 datelindja 2008-2009
U -17 datelindja 2006-2007
Vajzat pa kufizim moshe

Të gjitha ekipet që janë të interesuara të marrin pjesë në këtë aktivitet regjistrimet janë të hapura:

Për grupmoshjat U-9, U-11 dhe U-13nderi më datën 20 qershor 2023, ndërsa për grup-moshat U-15, U-17 dhe për ekipet e vajzave paraqitkja do të jetë deri më 25 qershor 2023
Të gjitha ekipet pjesëmarrëse duhet të

1. Listën me emrat e lojtarëve (jo me pak se 18 futbollistë)
2. Të gjitha ekipet që vine jashtë Shqipërisë, duhet të posedojnë dokument identifikimi si pasaportë apo çertifikate.

Për të gjitha ekipet pjesëmarrëse krahas ndeshjeve të futbollit do të organizohen edhe aktivitete tjera kulturore.

Përgatiti: Shaban Sinani /KlanMacedonia/

You may also like