Edhe një sukses për gjyqtarët e Kosovës

by admin
Spread the love

Valon Halimi është prej gjyqtarëve më të mirë në karatenë e Kosovës. 

“Në vazhdimin e përfaqësimit te Federatës së Karatesë së Kosovës në Kampionatin Ballkanik që po mbahet në Tivar të Mailt të Zi, gjyqtarët nga Kosova të deleguar nga Komisioni i Gjyqtarëve pranë FKK-së me sukses kaluan provimet dhe njeherit me plote meritë morën thirrjet Ballkanike.

Arta Jakupi dhe Valon Halimi tanimë gjyqtarë me licenca Ballkanike. 

Gjyqtarët tanë i përgëzojmë dhe njëherit i dëshirojmë suksese ne sfidat e radhës dhe në ndarjen e drejtësisë në arenat kosovare e rajonale”, shkruan në faqen e Federatës së Karatesë së Kosovës.

Lexo lajme interesante

You may also like