Edhe një sukses për Arta Jakupin dhe gjyqtarin Valon Halimi

by admin
Spread the love

Arta Jakupi është prej gjyqtareve më të mira në karatenë e Kosovës. 

Ajo referon me sukses në çdo garë dhe së fundi është pajis licencën ballkanike.

Është edhe një sukses i radhës për gjyqtaren që synon të arrijë majat më të larta të referimit ndërkombëtar. 

Arta Jakupi

“Në vazhdimin e përfaqësimit te Federatës së Karatesë së Kosovës në Kampionatin Ballkanik që po mbahet në Tivar të Mailt të Zi, gjyqtarët nga Kosova të deleguar nga Komisioni i Gjyqtarëve pranë FKK-së me sukses kaluan provimet dhe njeherit me plote meritë morën thirrjet Ballkanike.

Arta Jakupi dhe Valon Halimi tanimë gjyqtarë me licenca Ballkanike. 

Gjyqtarët tanë i përgëzojmë dhe njëherit i dëshirojmë suksese ne sfidat e radhës dhe në ndarjen e drejtësisë në arenat kosovare e rajonale”, shkruan në faqen e Federatës së Karatesë së Kosovës.

Lexo lajme interesante

You may also like