E pabesueshme, gruaja 45 vjece iu merr meshkujve 1300 dollarë për…

by admin
Spread the love

Një grua që pretendon se është terapiste e përqafimeve thotë se ka një listë klientësh që paguajnë deri në 1300 dollarë për përqafimin e saj.

Missy Robinson, 43 vjeçe, u shpreh se përqafimi ndihmon në “shërimin e trupit, mendjes dhe shpirtit” dhe këmbëngul se shërbimet e saj nuk kanë të bëjnë me maredheniet.

“Unë nuk jam një punonjëse s*ksi dhe kurrë nuk kam pasur ndonjë klient që të përpiqet të bëjë diçka të tillë me mua. Unë i detyroj klientët meshkuj dhe femra të nënshkruajnë një marrëveshje përpara se të fillojë seancat.

Si pjesë e marrëveshjes, organet dhe gjoksi duhet të mbulohen gjatë gjithë kohës dhe janë rreptësisht të paprekshme. Unë e di që burrat janë shpesh ata që kanë nevojë për shërbime të tilla, sepse ata mund të neglizhohen kur bëhet fjalë për mbështetjen e shëndetit mendor”, u shpreh Robinson.

You may also like