Dy balerinët e shtëpisë nuk po i lë të qetë një histori e vjetër

by admin
Spread the love

Një tjetër diskutim që ka marrë vëmendjen në spektakël ka qenë ai mes Ilir Shaqirit dhe Elton Merjes. Dy balerinët kanë diskutuar pasi ky i fundit ka treguar pasi hyri në shtëpi se dikur në një audicion në Itali, Iliri nuk e ka ndihmuar. Eltoni ka shtuar se edhe në jurinë e ‘Dancing With The Stars’, Iliri ka qenë mjaft i kursyer me komentet ndaj tij, duke mos e përgëzuar punën e tij. Ai e ka quajtur Ilirin me disa fytyra, ndërsa Iliri i ka thënë se duhej ta kërkonte shumë vite më parë për ta sqaruar dhe jo të hynte tani dhe ta përdorte situatën brënda Big Brother Vip./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like