Dua Lipa bënë thirrje për botën në lidhje me talibanët që kanë marrë nën kontroll Afganistanin

by admin
Spread the love

Talibanët kanë marrë nën kontroll Afganistanit, dhe ndonëse miliona njerëz janë zhvendosur nga konflikti, gjendja vazhdon të jetë për jetë a vdekje.

Dua Lipa së fundmi me anë të një postimi në llogarinë e saj në Instagram, shfrytëzoi platformën gjigante për të bërë thirrje.

Ndërsa ngjarjet globale marrin një kthesë kërcënuese këtë javë, buletini më i fundit @service95 vë në dukje katastrofën e vazhdueshme në Afganistan, sepse fatkeqësisht, siç na kujton aktivisti Amed Khan (@ak816 ) i njohur si Rescue Man, kriza nuk mbaroi kur vendi u largua nga kryetitujt e mediave”, shkruan ajo në postim teksa ka ndarë edhe një shënim.

Ajo bën thirrje që qeveritë e botës të zgjatin dorën dhe të dërgojnë ndihmë në Afganistan.


Lexo lajme interesante

You may also like