Drejtori i NP Tregu dhuron pagën e tij për KF Bashkimi Kumanovë

by admin
Spread the love

Iniciativës për mbështetjen financare klubit futbolistik Bashkimi, ndër të parët ju është përgjigjur drejtori i NP Tregu i cili vjen nga Aleanca për Shqiptarët, Gëzim Kadriup përcjell. Gëzim Kadriu klubit futbolistik Bashkimi do ti dhuroj komplet pagën e tij dhe ky gjest i tij shpresoj të ndjeket nga qytetarë tjerë afaristë, funksioner e biznismen. Ta ndihmosh klubin e parë shqiptarë që fitoj kupën e Maqedonisë për herë të parë, është mëse privilegj është shprehur mes tjerash drejtori Gëzim Kadriu.

Lexo lajme interesante

You may also like