DOWNTOWN ONE, PUNIMET E FASADES | 4K DRONE VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the loveDowntown One është një ndërtim 40 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi nëntokë, multifunksional, i pozicionuar në zemër të Tiranës. Në këtë ndërtesë me …

Lexo lajme interesante

You may also like