DOWNTOWN ONE, FILLOJNE PUNIMET E FASADES | 4K DRONE VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the love
728x90pxDowntown One është një ndërtim 40 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi nëntokë, multifunksional, i pozicionuar në zemër të Tiranës. Në këtë ndërtesë me …

bekimcair
ash-ads

Lajme interesante

You may also like