Donaldi dhe Iliri dënohen për sherrin e djeshëm, por nga suksesi i tyre varet edhe një surprizë për banorët

by admin
Spread the love

Donaldi dhe Iliri u përfshinë në një sherr të madh ditën e djeshme, i cili ndërpreu edhe koreografinë që gjithë banorët duhet të realizojnë. Me këtë rast, një njoftim i rëndësishëm erdhi në shtëpi nga Big Brother. Sipas letrës, Donaldi dhe Iliri janë të detyruar t’i hedhin një top të vogël njëri-tjetrit pa pushim për 2 orë, edhe nëse u duhet të shkojnë në tualet, apo të hanë. Topi nuk mund të hidhet në tokë, as të mbahet në duar për më shumë se 10 sekonda. Nëse do fitojnë, të gjithë banorët do kenë një darkë speciale me fruta deti. Kjo lojë na kujton një epsiod të ‘Friends’ ku disa prej protagonistëve nisin një lojë me top, të ngjashme me këtë të dënimit të djemve./revistawho.com

Lajme interesante

You may also like