“Do të të pështyjë?” Efi dhe Arjani shpërthejnë në të bërtitura, çfarë ndezi debatin e tyre

by admin
Spread the love

Pas përplasjes që patën Albi me Brunon, ndërhyri dhe Efi. Ajo tha në Për’puthen Prime se Bruno sillet ndryshe brenda dhe jashtë, ndërsa Bruno iu kundërprërgjigj.

Në përplasje ndërhyri dhe Arjani duke i thënë që të mos presë të rreshtojë djemtë për hir të bukurisë, ndërsa nuk munguan as tonet e ashpra.

Arjani: Mirë Bruno është sjellë keq me ty, po ti e ke pyetur veten si sillesh me Brunon?

Efi: Jam e mbushur.

Arjani: Dhe kjo akuzë që ziheni këtu e jashtë vjen të afrohet, cfarë do të të bëjë jashtë, të të pështyjë?

Efi: Jo, të mos më flasë fare. A po më ul këtu para këtu publikut, për cfarë më flet?

Arjani: Dhe ti e ke ulur poshtë.

Lexo lajme interesante

You may also like