Dhjetë ushqimet që balancojnë sheqerin në gjak dhe parandalojnë diabetin

by admin
Spread the love

Epidemia e tanishme e diabetit e bën atë më të rëndësishme për njerëzit që të kontrollojnë atë çfarë hanë. Megjithatë, në paragrafët e mëposhtëm një listë e disa prej ushqimeve më të fuqishme anti-diabetike që mund t’iu mbajnë larg kësaj gjendjeje shëndetësore. Sipas ADA, diabeti është shkaku i shtatë i vdekjes në të gjithë vendin, duke vrarë sa më shumë 69,000 njerëz në vit. Një studim i fundit i…

Source

You may also like