Debati i ashpër me Dean, Ermiona: Pse më vërsuleni të gjithë?

by admin
Spread the love

Në debatin mes Deas dhe Ermionës u përfshinë edhe banorët e tjerë. Ermiona i tha Oltës të mos bëjë rolin e avokates dhe të mos ndërhyjë kot në një bisedë që nuk i takon.

Armaldo i tha Ermionës që të qetësohet se nuk ka bërë ndonjë gjë të madhe që ka prekur rrobat e saj. Ai shtoi se janë 15 banorë në shtëpi dhe jo të gjithë i njohin rrobat e tjetrit.

Valbona nga ana tjetër, i kërkoi Ermionës të ulët dhe të qetësohet. Ajo i tha Ermionës të qetësohet dhe t’i tolerojë disa gjëra, pasi nuk mund të reagoi kështu ndaj kësaj gjëje.

Edhe Kiara ishte e pranishme gjatë këtij debati. Ajo u përpoq ta qetësonte Ermionën dhe i tha asaj që kjo gjë nuk do përsëritet më. Kjo e fundit e cilësoi reagimin e Deas si teatër dhe tha se ajo po bën viktimën…

The post Debati i ashpër me Dean, Ermiona: Pse më vërsuleni të gjithë? appeared first on Telemedia.

You may also like