Daut Haradinaj: Programi dhe lista jonë, zgjidhje për problemet e lëna në gjysmë nga qeverisja e kaluar

by admin
Spread the love

Kandidati për kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj gjatë ditës së sotme ka zhvilluar takime të ndryshme me banorët e kryeqytetit.

Në takimin e organizuar në ambientet e shtabit të tij zgjedhor, Haradinaj tha se lista dhe programi i tij për Prishtinën janë zgjidhja e vetme për problemet e lëna në gjysmë gjatë qeverisjeve të kaluara.

Ndër të tjera, Haradinaj u shpreh se do të jetë pranë do të jetë pranë qytetarit në çdo kohë, duke bashkëpunuar për një kryeqytet të barabartë për secilin.

Njoftimi i plotë i Haradinajt:

Sot në zyret e shtabit, në takimin e organizuar nga kandidatja për asamble Shyhrete Bajrami Demaj theksova edhe njëherë se lista dhe programi jonë për Prishtinën janë zgjidhja e vetme për problemet e lëna në gjysmë gjatë qeverisjeve të kaluara.

Do të jemi pranë qytetarit në çdo kohë, duke bashkëpunuar për një kryeqytet të barabartë për secilin.

Lexo lajme interesante

You may also like