DAP: Përdoruesit e “TVSH-ja Ime” mund të kthehen te skaneri i avancuar i skanimit

by admin
Spread the love
Drejtoria për Ardhura Publike njofton përdoruesit e aplikacionit “TVSH-ja Ime” se mund të kthehen në skanerin e avancuar për skanimin e faturave fiskale.

“Versioni i përshtatur i “TVSH-ja Ime” është tashmë në dispozicion në dyqanin e appstore Apple, ndërsa versioni Android është i disponueshëm në Huawei app galerinë dhe pritet miratimi nga Google sa më shpejt të jetë e mundur për Playstore.

Përdoruesit e aplikacionit “TVSH-ja Ime” fillimisht do të duhet të përditësojnë aplikacionin në apple Appstore/galerinë Huawei, ndërsa më pas të identifikohen në aplikacion në seksionin “Profili” të dritares “Lloji i skanuesit të barkodit” në vend të “themelor” përsëri zgjidhni “avancuar”, njoftojnë nga DAP.

“TVSH-ja Ime” është masë për qytetarët dhe mjetet nga ajo masë u kthehen qytetarëve.


Lexo lajme interesante

You may also like