Danela Arsovska nuk jep postin që premtoi opozitës shqiptare

by admin
Spread the love

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska, ka shkarkuar drejtorin e Ndërmarrjes “Parqet dhe Gjelbërimi”, Ardian Muça nga kjo pozitë.

Në vend të tij, siç merr vesh Alsat, është emëruar Angel Sotirovski, i punësuar në këtë ndërmarrje, kuadër i Partisë Socialiste.

You may also like