Dafina bëhet motivuese për njerëz që kanë përjetuar bullizmin

by admin
Spread the love

Dafina është njëra ndër artistet më të zëshme sa i përekt temave të bullizmit apo edhe temave deliakte të cilat janë shumë të pranishme në rrethin tonë.

Me dashje apo pa dashje, secili është ndjerë ndonjëherë i bullizuar nga ndonjë person, dhe sigurisht që është ndjerë keq vetëm pse një herë i ka ndodhur të dëgjoj keq për vetën e tij, por për fat të keq dikush e përjeton çdo ditë e më teper bullizmin, shkuan”Kosovarja”

Edhe Labinot Azemi është njëri nga ata shumë njerëz që ka përjetuar bullizmin që nga fëmijëria e tij, dhe në një emision ka treguar historinë e trisht që ati i ka ndodhur ndër vite.

Tash Labinoti tërë këtë histori e ka kthyer në forcë dhe guxim për të të tjerët që kanë përjetuar dhe po e përjetojnë bullizmin.

Në emision me Resul Sinanin, ai ka thënë se kënga e Dafinës është një këngë në të cilën ai e gjenë vetën në secilin rrjesht sepse është motivuese.

Sigurisht që Dafina ndjehet mirë me punën që ajo bënë sepse nuk është e lehtë të motivosh njerëz të cilët janë bullizuar./Kosovarja/


Lajme interesante

You may also like