Cili ka qenë momenti më tmerrues për Teuta Krasniqin

by admin
Spread the love

Teuat Krasniqi rrefen mjaftë shumë për jeten e saj privet dhe tregon histori nga më të ndryshmet si për vajzat dhe për jetën e saj, shkruan/Kosovarja/

Teutes gjëja më tmerruese që i mbeti në kokë është koha e luftës, kur me familje ishte shpërngulur në Bllacë dhe aty një personit i kishte humbur vajza dhe ai e thërriste gjatë gjithë kohës.

Në një intervistë ajo tha se e kujton ende një moment kur babi ia dha të hollat e fundit që i kishte dhe mënyrën se si e kishte udhëzuar në rastë se ndodh diçka në atë periudhë.

Teuta ende e ka të freskët atë emocion dhe ka treguar se si e sheh ajo tash nga pikëpamja e prindit./Kosovarja/


Lexo lajme interesante

You may also like