Cili është pushimi më i mirë i Aida Docit

by admin
Spread the love

Aida Doci është mjaftë e drejtpërdrejtë nëpër intervista dhe tregon shumë sinqerisht për shumë pyetje që i parashtrohen, shkruan/Kosovarja/

Ajo në një inervistë është pyetur se cilat kanë qenë pushimet e saj më të mira dhe ajo është përgjigjur se të gjitha pushimet kanë qenë të mira dhe se nuk do ta veçonte asnjërin prej tyre.

Por nëpër rrjetet socilale ajo nga pushimet sjellë fotografi nga më të ndryshmet nga pushimet dhe bie në sy një vend të cilin e viziton më së shumti.

Aida pavarsisht se kalon mirë nëpër pushime ajo Stambollin e viziton shumë shpesh jo sepse i pëlqen më së shumti por se e lidhin punët atje./Kosovarja/


Lexo lajme interesante

You may also like