Cilen e zgjedh Tayna mes Rines dhe Melindes?

by admin
Spread the love

Është krijuar një bindje e përgjjthshme që këto këngëtare as qe duhet krahasuar, ballafaquar apo komentuar së bashku.

Këtë ide e kanë forcuar vetë ato përmes diss-ve e situatave u kanë dhënë edhe më shumë zjarr fansat.

Tayna, Rina dhe Melinda kanë taborret e tyre, adhuruesit që në çdo moment janë aty për ti mbrojtur, shkruan “Kosovarja”.

Dihet “shtyrja” e ashpër e Taynes dhe Melindes me këngë kundër njëra-tjetres, ama gjjthsesi kur bëhet fjalë per të zgjedhur mes Rines dhe Melindes, Tayna zgjedh këtë të fundit.

Kështu ka ndodhur në një nga edicionet e mëhershme të “NIN”, kur Taynes ju desh të zgjedh mes të dyja kolegeve dhe rivaleve.


Lajme interesante

You may also like