Cilat janë shprehjet më toksike që duhet të shmangni në një komunikim?

by admin
Spread the love

Kur ndiheni të trishtuar, keni nevojë për mbështetjen e të dashurve tuaj. Por ndonjëherë fjalët e mbështetjes vetëm përkeqësojnë ndjenjat negative. Disa fraza mund të duken pozitive, por në fakt ato provokojnë vetëm emocione negative.

“Bright Side” sjell më poshtë disa nga shprehjet më toksike të cilat duhet t’i shmangni në komunikimet tuaja:

  • Je në telashe.
  • E kam provuar atë gjë më përpara teje.
  • Koha shëron gjithçka.
  • Nuk është gjëja më e keqe në botë që të ka ndodhur.
  • Gjithçka mund të shkonte dhe më keq.
  • Të thashë që do të shkonte kështu.
  • Do doja të ndihmoja, por…
  • Ka një arsye pse të ndodhi ashtu.
  • Po të isha në vendin tënd do të veproja ndryshe./revistawho.com

Lajme interesante

You may also like