Çfarë po paralajmëron Mergim Lushtaku me këtë foto me Hashim Thaçin

by admin
Spread the love

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, ka publikuar një fotografi me ish-presidentin e Kosovës në llogarinë e tij në Facebook.

“Dielli do të lind përsëri”, ka shkruar Lushtaku mbi fotografinë, duke mos sqaruar se çfarë ka paralajmëruar me këtë fotografi.

Kujtojmë se Gjykata Speciale ka urdhëruar Policinë e Kosovës të njoftojë se a mundet të garantojë lirimin e përkohshëm të të akuzuarve në Hagë.

“Gjyqtari i procedurës paraprake urdhëron policinë që të sigurojë informacionin lidhur me autoritetin dhe aftësinë e policisë së Kosovës për të kufizuar lirinë e lëvizjes e individëve që janë subjekt i lirimit me kusht, të monitoroje dhe kufizojë komunikimin e këtyre individëve, të bëjë administrimin e arrestit shtëpiak dhe zbatimin e kushteve lidhur me lirimin e përkohshëm, dhe rastet e mëhershme të zbatueshmerisë se kushteve lidhur me lirimin e përkohshëm ose ndalimin e personave të akuzuar për krime të rënda”.

Lajme interesante

You may also like