Çfarë duan gratë nga burrat?

by admin
Spread the love

Nëse i zbatoni këto pesë këshilla, ka shanse që një grua t’ju respektojë dhe t’ju dojë: Tregohuni i qëndrueshëm me fjalët: Nuk mundet t’i thoni të dashurës se e doni në një moment dhe pastaj ta quani “ku*vë” kur jeni i inatosur, dhe në fund të prisni prej saj që të ndihet e sigurt me ju. Fjalët tuaja kanë fuqi ta ulin atë moralisht ose ta ngrenë në qiell. Në vazhdimësi duhet të komunikoni me të…

Source

Lexo lajme interesante

You may also like