Opinione

PAZARI I MËNGJESIT!

Shkruan: Medai Shaholli Pazari i mëngjesit për presidentin e radhës në ”dërzhavën” NMK, është kaparosur qëkurse subjektet politike shqiptare të koalicionit të shantazhuara nga SDSM-ja, pranuan kandidatin e tyre të imponuar Stevo Pendarovski. Në turin e dytë partiçkat tona politike të kampit qeveritar në krye me DUI-n ”shfalerkën” e Zajkos, …

Read More »

Z. Zaev, nuk janë të gjithë shqiptarët siç mendon ti

I nderuari kryeministër, > A po e vëreni se sistemin e rrënjosur gjatë dekadës së kaluar nuk mund ta çrënjosni duke akomoduar në kupollën qeverisëse gjysmën e protagonistëve të llojit që kontribuoi në mënyrë të drejpërdrejtë për etablimin e atij sistemi, gjithnjë duke ndihmuar bile edhe në ligjësimin permanent të …

Read More »

Dita botërore e librit studim : Sa lexojnë të rinjtë sot?

Nga : Donika Bakiu për ShqipMedia. Sot është Dita Botërore e Librit. Zgjedhja e datës 23 prill lidhet me simbolikën që ka kjo datë për letërsinë botërore, pasi në këtë datë në vitin 1616, vdiqën Servantes, Shekspiri dhe Garcilaso de la Vega, i mbiquajtur Inca. 23 prilli shënon edhe lindjen ose vdekjen e …

Read More »

Ku ke humbur o Ali Ahmeti

Shkruan: Sulejman Mehazi I nderuar kryetar i BDI-së, Ali Ahmeti, ç’ndodhi me partinë tuaj pas Zgjedhjeve Presidenciale në Republikën tuaj të dashur, Maqedoninë Veriore. Populli të kërkon për t’u prononsuar e ju keni humbur, jeni fshehur e zëri s’ju dëgjohet? Gjatë zgjedhjeve të kaluara përherë i entuziazmuar për fitoret tuaja …

Read More »

“Spastrimi kryesor i Zaevit”

Shkruan: Almir Berisha Përshëndetje zotëri kryeministër po të shkruaj në gjuhën shqipe pasi edhe koncepti kryesor i partis tuaj është “Një shoqëri për të gjithë” dhe për faktin se në zgjedhjet e fundit ju mundët partit shqiptare për nga numëri i votuesve shqiptar . Unë si një i ri i …

Read More »

ÇEGRANI DHE RRËNJËT !

Shkruan Nafi Çegrani … Çegrani, siç kam theksuar edhe më herët në shkrime të tjera të mia, e sipas regjistrave katastare Osmane shtrihet nё trevat e Pollogut të Gostivarit, rrëzë Malit të Thatë , nga ana jugore kufizohet me fshatin Forinë, nga lindja me fshatin Koritë dhe nga veriu me …

Read More »