Bruno befason, isha gati të deklarohesha për Efin, por…

by admin
Spread the love

Edhe pse marrëdhënia mes tyre nuk shkoi siç pritej, Bruno nuk mund të qëndronte pa komentuar takimin e Efit dhe Bledit.

Bruno i cilësoi “fake” të gjitha veprimet e Efit gjatë gjithë takimit, duke nënkuptuar që ajo ka ndjenja për të edhe pse kanë ndodhur konflikte mes tyre.

“Të gjitha veprimet e tua ishin fake, ja edhe tani që po flet nuk je e vërtetë, edhe ato puthjet, përqafimet”, ka thënë Bruno.

“Unë madje isha gati të deklarohesha për Efin që mos të kisha më takime me të tjera, veç me Efin, por ato që ndodhën natën e Vitit të Ri…”, tha Bruno.

“Ja kështu jeni ju meshkujt bazoheni se cfarë ndodh gjatë rrugës”, iu kundërvu Efi.


Lexo lajme interesante

You may also like