“Boll më me këto batuta të padurueshme”, Antoneta përplaset me Qetsorin

by admin
Spread the love

Dy banorët e tinj, Antoneta dhe Qetsori, kanë pasur një diskutim mes tyre për mënyrën se si Qetsor sillet.

Antoneta është shprehur se ajo ja ka pranuar batutat që ai bën, madje ka qeshur me to, por ka momente që ai përfiton nga kjo.

Qetsori: Mund të më kujtosh një rast, që të ka lënë këtë përshtypje?

Antoneta: Nuk dua të kaloj në raste konkrete. Ti besoj se je dakord me atë që them unë, thjesht nuk do ta pranosh.

Qetsori: Unë kuptoj që për ty s’jam i qartë. Që më keqkupton. Këtë kam kuptuar.

Antoneta: Si unë s’ta ka pranuar askush  batutën. Ta kam kthyer batutën me batutë dhe sta kam marrë për keq. Por ka ca momente që kur rri dhe e mendon thua nuk paska qenë kaq me ngjyra gjëja.

You may also like