Bogovinë: Fillon projekti gjashtë mujor për sensibilizimin e qytetarëve mbështetur nga IFES dhe qeveria Zvicerane

by admin
Spread the love

Në komunën e Bogovinës ka filluar projekti i për sensibilizimin e qytetarëve ngritjen e vetëdijes kolektive në trajtimin e mbeturinave e gjithë kjo “Mbështetje për reformat zgjedhore në Maqedoninë e Veriut, që mbështetet nga Qeveria e Zvicrës dhe realizohet nga Fondacioni ndërkombëtar për sisteme zgjedhore (IFES)” në Shkup, shkruan Top24.

Ky projekt ka përqëllim ngritjen e vetëdijes kolektive në trajtimin e mbeturinave, mobilizimin e qytetarëve të Bogovinë, si dhe përmbushjen e premtimit nga ana e kryetarit të komunës pjesë e kampanjës së tij parazgjedhore e “Agjendës së Gjelbërt”.

Kryetari i komunës së Bogovinës, Besnik Emshiu ka pritur në takim udhëheqësin e projektit Admir Shabani, koordinatorin Ylber Jahiu dhe dy mobilizatorët, studentë të Universitetit të Tetovës, Alba Jahija dhe Fjola Jahiu.

Lexo lajme interesante

You may also like