Biznesmeni shkupjan në SHBA, Fadil Bushi: Integriteti dhe humanizmi sjellin sukses

by USA
Spread the love

Gazetar: Liridon Cecja – New York

Shkupjani Fadil Bushi eshte nje nder shqiptaret e suksesshem ne SHBA, ku jeton dhe punon prej gati 26 viteve. Duke spikatur ne fushen e biznesit me zgjuarsinë, integritetin dhe humanizmin e tij,

Momentalisht Z. Bushi eshte zv/president dhe partner i kompanise se njohur te ashensoreve, Metro Elevator, e cila operon ne New York dhe New Jersey. Fale punes se tij të palodhur, kompania zoteron tani më nje pjese te mire te tregut ku operon.

Gjatë tre dekadave në SHBA, Z. Bushi nuk eshte kursyer asnjehere ne mbeshtetjen dhe promovimin e shqiptareve nga te gjitha trojet dhe po ashtu ka perkrahur mjaft organizata te komunitetit tone.

You may also like