Biznesmeni dhe humanisti Ilir Sinani feston ditëlindjen me bekimet e shumë njerëzve

by admin
Spread the love

Ilir Sinani është biznesmen i dëshmuar, me sukses të madh në Gjermani. Siç dihet, veprimtaria e tij është e hapur në shumë fusha, si në ndërtim, markete, futboll e humanizëm, e këtë të fundit e bën me shumë zemër.

Është pronar i hapjes së marketeve “Molla” në Gjermani, ndërkohë që rrjetin e ka zgjeruar edhe në Austri, e tenton ta zgjeroj edhe në vende të tjera.

E veçanta është se Ilir Sinani i ka sjell në afër bashkëatdhetarëve produktet tona autentike në rrjetin e marketeve “Molla”.

Njihet edhe për shpirtin e tij human dhe aktivizimin në shumë iniciatova humanitare.

Sot, Ilir Sinani feston ditëlindjen nën bekimin e njerëzve më të dashur, të gjjthë atyre që punojnë në bizneset e tij dhe mbajnë familjet me të ardhurat që marrin dhe një mori familjesh që gëzojnë ndihmë bamirëse nga ai.

Urime ditëlindjen, Ilir Sinani!


Lexo lajme interesante

You may also like