Bima magjike kundër fryrjes së barkut

by admin
Spread the love

Sherbela është një nga bimët më të mira medicinale.Duke qenë se vepron si një astringjent, stimulues dhe tonik, shkakton një ngrohtësi në stomak, lehtëson tretjen, shkakton dierezë, përshpejton qarkullimin, ka një efekt të rëndësishëm në tru. Gjithashtu është qetësues dhe zvogëlon acarimin e sistemit nervor. Për të përgatitur çajin merrni disa gjethe sherbele dhe një limon. Bëjeni çaj dhe pijeni…

Source

Lexo lajme interesante

You may also like