Berisha: Furishëm drejt rezultateve pozitive për bashkëqeverisje në Istog

by admin
Spread the love

Edhe kësaj radhe u mirëprit e u nderua nga qytetarë, kandidati për kryetar të komunës se Istogut, Bekë Berisha.

Berisha tha se planprogramin e tij, çdo pikë dhe objektiv do të jetë i realizueshëm në formën më të mirë të mundshme.

Postimi i plotë:

Furishëm drejt rezultateve pozitive për bashkëqeverisje në Istog. Edhe kësaj radhe u mirëpritëm nga qytetarë të nderuar, në tubimin e kandidatit për Asmable, Fatlum Arifaj.

Diskutime dhe kërkesa nga më të ndryshmet me qëllimin kryesor zhvillimin e komunës sonë. Me planprogramin tim çdo pikë dhe objektivë, do të jetë e realizueshme në formën më të mirë të mundshme.

Me mbështetjen e juaj, do të sjellim investime të shumta, duke bërë Istogun, qendër urbane të ndërtimeve kapitale dhe sigurim të mirëqenies bashkëqytetare. Bashkërisht drejt fitores! 121

Lexo lajme interesante

You may also like