Beogradi ka përgjegjësi të plotë për çfarëdo eskalimi – Shqip

by admin
Spread the love

Blerim Vela, shef i stafit të presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se Serbia ka udhëzuar strukturat e saj ilegale për të krijuar barrikadat në veri të Kosovës.

“Pjesëtarë të së ashtuquajturës ‘Civilna Zastita’ dhe disa ish-pjesëtarë të Policisë së Kosovës, që kanë dhënë dorëheqje në nëntor të këtij viti, janë duke krijuar barrikadat”, ka thënë Vela përmes një postimi në Twitter.

Sipas tij, “Beogradi ka përgjegjësi të plotë për çfarëdo eskalimi”.

You may also like