Bekteshi: Nga e hëna EVN do të vendos njehsorët e energjisë elektrike në çdo vendbanim ku ka humbje energjetike

by admin
Spread the love
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, në TV Sitell tha se nga e hëna hëna do të vendosen të gjithë njehsorët e energjisë elektrike sipas planit të EVN-së dhe trupit koordinues në pajtim me banorët

“Nga e hëna ekipet e EVN-së duhet të fillojnë punën pa probleme në Haraçinë për të marrë masat e duhura që rrjeti të funksionojë sipas të gjitha rregullave dhe të paguhet rryma”, tha ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në Tv Sitel.

Ai thotë se i njëjti sistem do të zbatohet edhe në komunat ku ka humbje të energjisë elektrike.

“Nga e hëna do të vendosen të gjithë njehsorët e energjisë elektrike sipas planit të EVN-së dhe trupit koordinues në pajtim me banorët”, thotë ai.


Lexo lajme interesante

You may also like