Bëj screenshot faqe të gjata në iOS dhe Android – Geek Room

by admin
Spread the loveNjë faqe web e gjatë meriton screenshot-in e duhur. Ja si ta bëni. —— Host: Xhonald Mamo Producer: Brenton Bënja Contact us: [email protected] Marketing …

Lajme interesante

You may also like