Batatina dënohet nga Komisioni Disiplinor, ja arsyeja pse…

by admin
Spread the love

Tahir Batatina është dënuar nga Komisioni Disiplinor, pasi ka akuzuar rëndë gjyqtarin në ndeshjen ndaj Gjilanit.

Sipas Komisionit Disiplinor të cilët kanë  mbajtur mbledhjen e radhës, njoftuan edhe  për vendimet e shqiptuara.

Njëri nga vendimet është dënimi prej 300 eurove për trajneri Tahir Batatina, i cili kishte akuza të rënda ndaj gjyqtarit në takimin ndaj Gjilanit.

“Kryetrajneri i FC ”Llapi 1932” Tahir Batatina me nr ID.001144M77.

Pas përfundimit të ndeshjes, në prononcimin për media, akuzon referin e ndeshjes dhe ata të VAR-it për humbjen e ndeshjes ndaj Gjilanit. Sipas xhirimeve televizive.

Bazuar në nenin 63 paragrafi 1 Pika B dhe neni 10 paragrafi 2 të Rregullores disiplinore;
Dënohet me të holla në shumë prej 300 euro.

Afati i pagesës është tetë ditë nga data kur vendimi bëhet i plotfuqishëm. (Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1)”, thuhet në njoftim.

Lajme interesante

You may also like