Bastoret në Maqedoni japin 10 mijë euro për viktimat e tragjedisë në Bullgari

by admin
Spread the love

Asocacioni i bastoreve në Maqedoninë e Veriut ka ndarë 600 mijë denarë ( afër 10 mijë euro ) për të gjithë familjet e viktimave dhe të lënduarit në aksidentin tragjik të autobusit të “Besa Trans” në Bullgari.

Asocacioni i bastoreve në Maqedoninë e Veriut kanë ndihmuar me 60 mijë denarë edhe familjet e viktimave te tragjedisë se spitalit modular në Tetovë dhe ka ndihmuar edhe familjet e viktimave të tragjedisë së “Durmo Tursit”. Shqipmedia

Lexo lajme interesante

You may also like