Bashkim Ramosaj zgjedhet kryetar i degës së AAK-së në Deçan

by admin
Spread the love

Kryetari i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj për 4 vitet e ardhshme do të jetë kryetar i degës së AAK-së në Deçan.

Ai është zgjedhur në Kuvendin zgjedhorë të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Deçan.

“Falënderim të veçantë për liderin tonë, kryetarin e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës z.Ramush Haradinaj, që na nderoj me prezencën e tij sot. Falënderoj të gjithë delegatët për mbështetjen dhe besimin që më dhatë, që për 4 vitet e ardhshme të jem kryetar i degës së AAK-së në Deçan. Ju uroj suksese të gjithë anëtarëve të Këshillit Drejtues që u përzgjodhen sot. Vazhdojmë bashkë për Deçanin. Na prift e mbara”, ka shkruar ai.

Lexo lajme interesante

You may also like