Babi nga Studeniçani që humbi 4 fëmijët, me një mesazh mjaft prekës

by admin
Spread the love

Babi nga Studeniçani Enver Jahi që humbi 4 fëmijët e tij në aksidentin tragjik në Bullgari ka dal me një mesazh mjaft prekës, informon Nmk-post.

Ja mesazhi i tij:
Selamu Alejkum
O te dashurit e mi,Allahu ju deshti dhe ju mori.Une do tju dua dhe po permallohem me takimin me ju.Lus Zotin e meshirshem tju pranoj si shehida e neve familjareve durimin te na shton…Perqafoni e duani te afërmit,thuajuni fjal te mira sepse momentet e ndarjes jane të rënda.
Duke mos pasur mundesi qe ti hap te gjitha mesazhet,ne kryefamiljaret Nazif dhe Enver Jahi ju falemnderojmë per gjitha ngushllimet dhe lutjet qe i keni adresuar te familja jone, Allahu ju nderofte ne dunja dhe ne ahiret dhe na bashkofte me 12 anetaret e familjes sonë.

Ndryshe, familje Jahi humbi 10 anëtar në aksi*dentin e Bullgarisë.

Lexo lajme interesante

You may also like