Azemi flet “pa dorashka” para Ritvanës, shfaq hapur pëlqimin – Shqip

by admin
Spread the love

19:29 | 1 Nentor 2021

Azemi ka folur pa dorashka para Ritvanës, të cilës i kërkoi takim 4 minuta për të shfaqur hapur pëlqimin që ka ndaj saj. Azemi tregoi arsyen përse hoqi dorë nga Tola duke thënë se ishte vetë ajo që ia preu gjithçka në mes duke i kërkuar që të mos flasin më.

Pjesë nga takimi 4 minutësh

Azemi: Me mua ke kaluar shumë mirë në backstage dhe u preka nga zgjedhja e fundit.

Ritvana: Cilat janë pritshmëritë e tua?

Azemi: Nuk heq aq kollaj dorë sepse ke shumë sinqeritet se ke ardhur të gjesh dikë këtu.

Ritvana: Je ndoshta pak i prekur nga situata me Tolën?

Azemi: Me Tolën e ke parë vetë kur më tha “mos më flit më”. Fundi më i keq është ky, nuk ka nevojë për skandale.

Ritvana: Pse u dorëzove aq shpejt?

Azemi: E kam vënë re sa herë fliste për mua, nuk thoshte asnjëherë diçka të bukur.

Ritvana: Të ndikon ty kjo gjë?

Azemi: Nëse flet non stop diçka kundër meje, çfarë të kërkoj nga ty?

Ritvana: Për këtë arsye je larguar?

Azemi: Po.

Ritvana: Pse dridhesh kaq shumë. Hë të të qetësoj pak.

Azemi: Më qetëso se kam nevojë.

Lajme interesante

You may also like