AXHENDA NDËRKOMBËTARE 28/4/2023

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

BUDAPEST (Hungari) – Vizitë e papa Françeskut në Hungari.

STOKHOLM (Suedi) – Takimi i ministrave të Financave të BE-së dhe bankave qendrore.

BM – Punonjësit e shërbimit civil dhe sektorit publik grevë për pagat.

BRUKSEL (Belgjikë) – Eurozona – PBB e tremujorit të parë.

GJENEVË (Zvicër) – Komiteti i OKB-së për Eliminimin e Diskriminimit Racor do të prezantojë gjetjet e tij në disa vende, përfshirë Rusinë.

BARCELONË (Spanjë) – Koncert nga Bruce Springsteen, fillimi i turneut të tij evropian në stadiume.

LONDËR (BM) – Infermierët grevë për rritje page.

HOLLIVUD – Premiera botërore e filmit “Guardians of the Galaxy Vol. 3”.

BAKU (Azerbajxhan) – Kampionati Botëror i Formula 1 – Çmimi i Madh i Azerbajxhanit.

HEREZ DE LA FRONTERA (Spanjë) – MotoGP – Çmimi i Madh i Spanjës./ a.jor.

The post AXHENDA NDËRKOMBËTARE 28/4/2023 appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

You may also like