AXHENDA NDËRKOMBËTARE 20/01/2024

by admin
Spread the love

STAMBOLL (Turqi) – Vizitë e kryeministres italiane, Giorgia Meloni.

LEIDEN (Holandë) – Hapja e ekspozitës “Katër shqisat e Rembrandtit – Pikturat e tij të para”.

BERLIN (Gjermani) – Demonstrimi i aleancës “Mjaft! Për bujqësi pa OMGJ, rurale dhe miqësore me mjedisin”.

MADRID (Spanjë) – Demonstratë pro palestineze.

AMSTERDAM (Holandë) – Dita Kombëtare e Tulipanëve.

KAMPALA (Uganda) – Samiti i Tretë i Jugut – Takimi i Grupit 77./ a.jor.

The post AXHENDA NDËRKOMBËTARE 20/01/2024 appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

You may also like