AXHENDA NDËRKOMBËTARE 13/6/2024

by admin
Spread the love

SAVELLETRI (Itali) – Samiti i krerëve të shteteve dhe qeverive të G7-s.

ISLAMABAD (Pakistan) – Drejtësia vendos për ligjshmërinë e martesës së ish-kryeministrit pakistanez, Imran Khan.

PARIS (Francë) – Vendimi pritet në gjyqin e apelit për sulmin në Nice, i cili shkaktoi 86 të vdekur, më 14 korrik 2016.

HELSINKI (Finlandë) – Vizitë nga kryeministri holandez Mark Rutte.

PARIS (Francë) – Thirrje për një grevë nga stafi i Autoritetit të Sigurisë Bërthamore (ASN).

BRUKSEL (Belgjikë) – Takimi i ministrave të Mbrojtjes të NATO-s.

STOKHOLM (Suedi) – Vizitë nga presidenti kilian Gabriel Boriç.

LUKSEMBURG – Takimi i ministrave të Brendshëm dhe Drejtësisë të BE-së.

MOSKË (Rusi) – Seanca e re gjyqësore për pediatren, Nadejda Bouianova e akuzuar për informacion të rremë për ushtrinë ruse.

LONDËR (Mbretëria e Bashkuar) – Debat në ITV midis liderëve të partive kryesore.

OKB – Publikimi i raportit vjetor të OKB-së për mbrojtjen e fëmijëve në konflikt të armatosur.

OKB – Takim i Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Jemenin./ a.jor.

The post AXHENDA NDËRKOMBËTARE 13/6/2024 appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

You may also like