AXHENDA NDËRKOMBËTARE 08/02/2023

by admin
Spread the love

VARSHAVË (Poloni) – Vizitë e ministrit gjerman të Mbrojtjes, Boris Pistorius.

TOKIO (Japoni) – Publikimi i kujtimeve të ish-kryeministrit Shinzo Abe.

MADRID (Spanjë) – Votoni në Senat i një projektligji që garanton aksesin në abort dhe  lejen menstruale.

FRANKFURT (Gjermani) – BQE – Rezultatet e fushatës 2022 për të rishikuar rreziqet që rëndojnë bankat kryesore në eurozonë me veprimet korrigjuese.

VJENË (Austri) – Paraqitja e aktorit Florian Teichtmeister për posedim të pornografisë për fëmijë.

BERLIN (Gjermani) – Olaf Scholz flet para Bundestagut në prag të një samiti evropian.

HAGË (Holandë) – Konferencë për shtyp nga hetuesit për rrëzimin e MH17.

LONDËR – Kisha e Anglisë debaton për bekimet që u jepen çifteve homoseksuale.

OKB – Konferenca e OKB-së për Gratë në Botën Myslimane.

KARTUM (Sudan) – Vizita e kreut të diplomacisë ruse Sergei Lavrov.

DUBAI (Emiratet e Bashkuara Arabe) – TMRW Dubai: Konferenca mbi kriptovalutat, NFT dhe Metaverse./ a.jor.

The post AXHENDA NDËRKOMBËTARE 08/02/2023 appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

You may also like