AUTOSTRADA TIRANE – ELBASAN | 4K DRIVING VIDEO

by admin
Spread the love
728x90pxAutostrada A3 është një autostradë me katër korsi trafiku, që shtrihet 31.1 km (19.3 mi). Autostrada lidh Tiranën në veriperëndim dhe Elbasanin në juglindje.

bekimcair
ash-ads

Lajme interesante

You may also like