Arritën edhe 97 afganë në Maqedoninë e Veriut

by admin
Spread the love

MARKETING I PAGUAR POLITIK

Sot në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit sot arritën 97 afganë të cilët janë aktivistë të Institutit Nacional Demokratik për Çështje Ndërkombëtare (NDI).

Ata përkohësisht do të akomodohen në Maqedoninë e Veriut deri sa të sigurohet transferimi i tyre në destinacionin e tyre përfundimtar.

Pas aterimit, qytetarëve atyre u janë zbatuar procedurat standarde, mbështetje nga Kryqi i Kuq, kontroll i sigurt dhe mbrojtje, mbështetje mjekësore, PCR test dhe mundësi për vaksinim.

MARKETING I PAGUAR POLITIK

Lajme interesante

You may also like