Arrestohet një person nga Shqipëria, tek ai janë gjetur dokumente personale të falsifikuara

by admin
Spread the love
MPB informon se dje në orën 12:00 në Vendkalimin Kufitar Dellçevë, nëpunës policorë të Stacionit Policor për Kalim Kufitar Dellçevë e kanë privuar nga liria L.M. (53) nga Republika e Shqipërisë për arsye se gjatë kontrollimit të pasaportave është konstatuar se dokumenti i udhëtimit të cilën e ka dorëzuar për kontroll ka qenë i falsifikuar, në bagazhin është gjetur edhe letërnjoftim italian i falsifikuar dhe patentë shoferi italian në emër të tij, si dhe një letërnjoftim origjinal nga person nga Italia.

“Poashtu pas kontrolleve në veturën e tij është gjetur letërnjoftim dhe patent shofer të falsifikuar me emrin e tij por edhe letërnjoftimi origjinal i personit nga Italia, kumtuan nga MPB.


Lexo lajme interesante

You may also like