Anulohet Olimpiada e Shahut në Rusi

by admin
Spread the love

Federata Ndërkombëtare e Shahut (FIDE) ka njoftuar se ka anuluar mbajtjen e Olimpiadës së Shahut në Rusi

Edicioni i 44-të i Olimpiadës së Shahut që pritej të mbahej në Rusi, është anuluar sot.

FIDE ka njoftuar me anë të një postimi në Twitter se Këshilli i FIDE ka vendosur që ta anuloi atë,

“Federata Ndërkombëtare e Shahut ka vendosur që Olimpiada e 44-të e Shahut, që përfshin gara me lojtarë edhe me aftësi të kufizuara dhe Kongresi i FIDE nuk do të zhvillohen në  Rusi. FIDE do të bëjë të pamundurën që ta organizojë diku tjetër Olimpiadën për të cilën do ju informojmë me kohë”, kanë shkruar ata.

You may also like