Anulohet edicioni i 28-të Kampionati Ballkanik i atletikës në sallë – Shqip

by admin
Spread the love

Shkaku i tërmetit tragjik që ndiodhi në Turqi, janë anuluar të gjitha aktivitetet sportive. Për arsye të njëjtë është anulua edhe Edicioni i 28-të Kampionati ballkanik I atletikës në sall pë kategorinë e seniorëve . Këtë për faqen zyrtare të TV KlanMaqedoni e deklaroi sekretari i përgjithshëm në Federatzën e Atletikës së Maqedonisë së Veriut, DEjan Angelovski .

“Situata e krijuar në Turqi pas tërmetit tragjik ka anuluar të gjitha aktivitet sportive, pra , neve u njoftuam se është anuluar edhe edicioni i 28-të Kampionati Ballkanik i atletikës pë senior në salla të mbyllura. Tani më është në pikëpyetje mbajtja e Kampionatit Evro[pian i atlewtikës nnë slla që duhet të mbahet nga 3 deri më 5 mars gjithashtu në Stamboll’ Sië dihet reprezentacioni ynë duheshte të përfaqësohet me katër atlet si Drita Islami-Baftjari, Dario Ivanovski, Jovan stojoski dhe Andreas Trajkovski” tha ai.

Tani për tani nuk ka njohuri se ku dhe kur mund të organozohen kë manifestime sportive të anuluara shkaku i tërmetit tragjik në Turqi.

Përgatiti: Shaban Sinani /KLanMacedonia/

TI RAPORTON!

You may also like