Antikorrupsioni shpall të rregullt tenderin e “Eurovia”

by admin
Spread the love

Proceset e udhëhequra nga Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit dhe Prokuroria Themelore Publike e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit konfirmuan të vërtetën që u tha në fillim, se EUROVIA fitoi tenderin me vlerë 1.5 milionë euro nga Ministria e Jashtme në një procedurë krejtësisht të pastër.

Dëmi që u shkaktua nga të pavërtetat e publikuara në një pjesë të mediave dhe një pjese të partive politike është i pallogaritshëm, megjithatë EUROVIA i rezistoi goditjes së paargumentuar që synonte të përdorte emrin e kompanisë në lojëra politike.

Presim së paku që mediat dhe partitë politike që keqpërdorën emrin e EUROVIA-s të kërkojnë falje pas përfundimit të proceseve të veçanta të udhëhequra nga Komisioni Kundër Korrupsionit dhe Prokuroria Themelore Publike, kjo është e domosdoshme për të rikuperuar integritetin dhe reputacionin tonë, të cilat janë dëmtuar pa arsye.

EUROVIA ka qenë dhe do të mbetet një kompani e përgjegjshme ndaj shoqërisë dhe proceseve të tenderimit publik. Prioriteti ynë kryesor është gjithmonë që puna të kryhet me cilësi të lartë dhe në kohë, me qëllim të ofrimit të kushteve të përmirësuara për qytetarët.

Me ndihmën tonë në adaptimin e Qendrës Sportive-Rekreative “Boris Trajkovski,” ne kemi kontribuar në prezantimin më të mirë të shtetit para përfaqësuesve të lartë të vendeve anëtare të OSBE. Në të njëjtën kohë, shumë prej punëve të kryera do të mbeten të disponueshme për përdorim të ardhshëm për të gjithë përdoruesit e Qendrës Sportive-Rekreative “Boris Trajkovski.”

Të gjitha procedurat e tenderimit që kemi fituar, duke përfshirë ndryshimet në qendrën sportive Boris Trajkovski, janë realizuar në kohë dhe me një cilësi të lartë. Ky këndvështrim për seriozitetin dhe përkushtimin e kompanisë tonë është një gjë që do të vazhdojmë të shfaqim edhe në të ardhmen.

You may also like