Anketa e re: Ja kush i fiton zgjedhjet në Dibër

by admin
Spread the love

Në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale që do të mbahet më 14 nëntor, qytetarët e Dibrës do t’i japin më shumë mbështetje kandidatit të koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativës,Bekim Pocesta.

Sondazhi i realizuar nga Qendra për Kërkime Politik dhe Komunikime (CRPC), ndërmjet dy rretheve zgjedhore nga data 25 deri më 28 tetor dha rezultatet e mëposhtme:

Nga gjithesejt 195 të anketuar në Komunën e Dibrës, 43.58% e numrit të përgjithshëm të të anketuarve do të votonin për Bekim Pocestën nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.

Ndërkaq për Hekuran Dukën nga BDI, do të votonin 42.05%e numrit të përgjithshëm të të anketuarve.

Lajme interesante

You may also like